VELKOMMEN TIL
ÅLESUND ESCAPE GAMES

HVA ER ESCAPE ROOM

Escape room er den perfekte gruppeaktiviteten. Konseptet går ut på at du og dine venner blir låst inne i et spesialbygd rom fylt med ledetråder, koder og gåter.
Gruppen vil bli gitt et oppdrag som må løses innen en gitt tidsfrist.
I rommet vil det være ledetråder som dere må lete etter, sette sammen og prøve å forstå. Med samarbeid og teamwork kan dere klare å komme dere ut innen tiden!

Spillet er ikke fysisk, men mentalt. Oppgavene er logiske, men de krever kreativitet og samarbeid for å kunne løses. Rommene er ikke skumle og de krever ingen forkunnskaper. Alt dere trenger for å løse rommets gåtefulle mysterier er enten i rommet eller i hodene deres. Pågangsmot, kreativ tankegang og løsninger utenfor ¨boksen¨ er nøkkelord for suksess i våre escape room.

Vi følger spillet ved hjelp av kameraer og mikrofoner. Står dere fast underveis, vil vi gi dere et hint som vil hjelpe dere videre i spillet. Oppgavene er beregnet på voksne, men barn kan delta i følge med voksne.

VÅRE ROM

MAFIA GAME
Beskrivelse:
Du må fullføre Don Francescos mystiske oppdrag innen 75 minutter før politiet kommer dit. For å løse oppgaven må du tenke logisk, være oppfinnsom og tenke utenfor boksen

Varighet:
75 Minutter

PRISON GAME
Beskrivelse:
Vil du prøve å rømme fra et ekte fengsels rom? Nå kan du teste deg selv i et virkelig tankevekkende spill. Å rømme fra fengselet krever innsikt, kombinasjonsferdigheter og samarbeid. Kan du komme deg ut?

Varighet:
75 Minutter
SPY GAME
Beskrivelse:
​I dette spillet jobber dere som hemmelige agenter for MI6, målet deres er å avsløre en muldvarp internt i organisasjonen og hvem han jobber for. I rommet er det mørkt under spillet, å deltakerne må løse oppgavene med hjelp av lommelykter.

Varighet: 
60 Minutter
CHEMICAL ATTACK
(Rommet er midlertidlig stengt grunnet oppussing)

Beskrivelse:
Terrorister har plantet en kjemisk bombe under New York. Deltakere må finne alle koder og desarmere bomben før det har gått 60 minutt, og dermed forhindre millioner av menneskeliv gå tapt.

Varighet: 
60 Minutter
2 Personer

450,-

Per. Person

3 Personer

400,-

Per. Person

4 Personer

350,-

Per. Person

5 - 7 Personer

300,-

Per. Person

BEDRIFT & PRIVAT

Vi tilbyr spennende og gåtefulle rom. Vi passer utmerket for følgende begivenheter: Firmaturer, lag eller bedriftslag, venner og annet.

Følg oss på sosial medier